Verras je medewerkers met een origineel Paasgeschenk.

Verras je medewerkers met een origineel paasgeschenk

Zoek je een origineel paasgeschenk voor je medewerkers? We’ve got your back! Bij Online geschenkenwinkel vind je naast kerstpakketten en sinterklaascadeaus ook de leukste cadeaus voor Pasen. En het fijne is: deze zijn makkelijk vanachter je computer of telefoon te bestellen en hebben altijd een vriendelijke prijs.

Waarom zou je een paasgeschenk voor het personeel kopen?

We horen je denken: We doen al iets aan kerst en aan Sinterklaas, dus is het geven van een paasgeschenk aan het personeel nu echt nodig? Wel als jij vindt dat je medewerkers hard voor je werken en jij de allercoolste baas wilt zijn. Bovendien vindt iedereen het leuk om wat te krijgen, maar met Pasen is het verrassingseffect het grootst. Stiekem wordt er altijd wel op een kerstpakket gerekend, maar wie verwacht er nu een origineel paasgeschenk? Alleen al het zien van die beduusde en blije gezichten is toch al de moeite waard?

Een paasgeschenk voor het personeel is anders dan een kerstpakket

Daarnaast is een paasgeschenk anders dan een kerstpakket. Omdat veel bedrijven het kerstpakket niet willen laten vallen en het paasgeschenk vaak als een extraatje zien, zijn ze over het algemeen een stuk goedkoper. Kijk maar naar ons aanbod; veel van onze paasgeschenken voor het personeel kosten tussen de € 10,00 en € 15,00. Ook de inhoud en het uiterlijk verschillen van het kerstpakket. De paaspakketjes komen in gezellige voorjaarskleuren. Daarnaast bevatten ze heerlijke producten van chocolade of een lekker flesje rosé om op de paastafel te zetten tijdens de brunch.

Het leukste paasgeschenk voor het personeel door de brievenbus

Wist je dat je bij ons een paasgeschenk met de post kunt laten bezorgen? Sterker nog: een aantal van onze paasgeschenken passen gewoon door de brievenbus. De vrolijk pakketjes zijn klein van formaat en altijd gevuld met een heerlijke verrassing. Bijvoorbeeld met een zakje gemengde chocolade eieren of chocoladereep van een kwaliteitsmerk

Maak je paasgeschenk persoonlijk!

Ben je overtuigd en wil je je personeel ook graag verrassen met een origineel paasgeschenk? Bestel dan makkelijk en snel via onze webshop. Vind je het leuk om een persoonlijke draai aan de geschenken te geven? Dan kunnen we de paasgeschenken voorzien van je logo of de verpakking personaliseren. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren je graag naar de mogelijkheden. 

 

Vergeet je niets?

Waar haak jij op in? Bekijk de speciale dagen!

Meer over ons

Wie zijn toch die mensen die die cadeautjes voor je maken?

Complimentje voor jou

Nooit meer last-minute shoppen

0
    0
    Winkelmandje
    Your cart is emptyReturn to Shop