Ontzorgservice

Met onze ontzorgservice vergeet jij nooit meer een cadeautje te sturen!

“Mooie geschenken voor iedere gelegenheid, gemaakt met persoonlijke aandacht voor elke klant”

Over ons

Toen wij ruim 33 jaar startten met het maken van mooie en originele kerstpakketten voor bedrijven, wilden wij het anders doen dan anderen. Altijd met oog voor de klant en met veel liefde én persoonlijke aandacht. Maatwerk, een bijzondere verpakking, een leuk kaartje erbij of een andere wens? Nooit is een vraag ons te gek. 

Maar waar in het begin bedrijven vooral nog geïnteresseerd waren in kerstpakketten voor medewerkers of zakenrelaties, krijgen we nu steeds vaker de vraag om ook geschenken te maken voor andere gelegenheden. Logisch ook: gedurende het jaar zijn er natuurlijk nog veel meer mijlpalen die de aandacht verdienen. Denk aan, jubilea, verjaardagen, de start van de zomervakantie, geboorte, Pasen of zomaar een presentje om iemand in het zonnetje te zetten. 

Omdat wij onze klanten graag de beste service bieden, ambitieus zijn en de ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit in ons bloed zit, maakten wij eerder deze nog geschenken gewoon op maat. Maatwerk is iets waar we goed in zijn en wat we met veel toewijding doen. Toch willen we het onze klanten ook graag makkelijk maken en ze de mogelijkheid bieden om vanaf nu direct zelf iets uit te zoeken. In onze showroom in Berkel en Rodenrijs, maar ook online, op onlinegeschenkenwinkel.nl 

Liefs,

Chantal en Lisanne

P.s. Oh, en heeft jouw bedrijf een kalender waarop staat wanneer je iemand wil verrassen of bedanken? Geef dan die dan gewoon aan ons, dan regelen wij de rest en hoef jij geen enkele gebeurtenis te vergeten. 

0
    0
    Winkelmandje
    Your cart is emptyReturn to Shop