Op zoek naar een paascadeautje voor je personeel? Wat denk je van paascadeautjes met chocola!

Voor je het weet is het weer zo ver: Pasen 🐣!
De tijd van gekleurde eieren, vrolijke paastakken en natuurlijk lekker veel chocola in allerlei vormen en smaken. We love it!

Met Pasen om de hoek hangt ook de lente in de lucht en daar wordt écht iedereen vrolijk van. Weet je waar jouw collega’s en werknemers nog vrolijker van worden? Heerlijke paascadeautjes met chocola en andere goodies!

Een cadeautje voor Pasen

Pasen is een tijd van gezelligheid en wat is een betere manier om je waardering aan je collega’s of zakenrelaties te laten merken dan met een paascadeautje met chocola? Een attent paasgeschenk door de brievenbus met paaseitjes, een chocoladereep met Vrolijk Pasen of een paaspakketje met chocola én wijn…?
Dat vind je kant-en-klaar tussen de paasgeschenken in onze webshop. Laat je liever een mooi paasgeschenk op maat maken voor jouw bedrijf met producten naar keuze en zélfs jouw bedrijfslogo? No problem, dat is onze specialiteit.

We kunnen je zelfs het hele jaar helpen met onze Ontzorgservice. Met deze service neemt het team van de Online geschenkenwinkel je alles wat hoort bij het versturen van geschenken naar jouw medewerkers of zakenrelaties uit handen, superhandig!

Paascadeautjes met chocola: A match made in heaven Een frisse Spaanse wijn als Paasgeschenk.

Chocolade is altijd de perfecte manier geweest om happiness te verspreiden, en wat is een betere moment dan Pasen om jouw relaties eens extra te verwennen? De tijd dat paaseitjes alleen in puur, melk en witte chocola te vinden waren is echt voorbij, er is voor elk wat wils. En wil je een paascadeautje geven aan iemand die niet van chocola houdt (ze bestaan!)? Dat hebben we gelukkig ook!

Geef je collega’s of klanten een extra leuke verrassing tijdens de paasviering met een feestelijk paascadeautje door de brievenbus. Een dagje IKEA met de schoonfamilie wordt écht een stuk beter als je een Tony Chocolonely Paasreep hebt om op te knabbelen.

De Online geschenkenwinkel biedt een uitgebreid assortiment van smakelijke paaspakketjes die er zeker voor zorgen dat elke collega zich kiplekker voelt. Van gevulde chocolade-eieren tot kleine paascadeautjes door de brievenbus,  er zijn genoeg opties beschikbaar voor alle smaken en budgetten.

Paascadeaus op maat

Als je op zoek bent naar iets speciaals dat gepersonaliseerd kan worden, waarom kies je dit jaar dan niet voor paasgeschenken op maat? Neem contact op met ons en we gaan aan de slag om voor jouw bedrijf een paascadeautje samen te stellen dat precies bij past jouw medewerkers en/of zakenrelaties.
Of het nu kiest voor een klein paascadeau of een uitgebreid paaspakket, deze lente steel jij de show met de leukste paascadeautjes mét of zonder chocola 😊!

SHOP PAASGESCHENKEN

Vergeet je niets?

Waar haak jij op in? Bekijk de speciale dagen!

Meer over ons

Wie zijn toch die mensen die die cadeautjes voor je maken?

Complimentje voor jou

Nooit meer last-minute shoppen

0
    0
    Winkelmandje
    Your cart is emptyReturn to Shop