Vergeet nooit meer een verjaardag of jubileum met onze ontzorgservice!

Een overvolle agenda, drukke dagen vol meetings en dan ineens herinner je je dat Karen van de administratie morgen 12,5 jaar in dienst is. Help! Dat wordt snel nog even een cadeautje regelen. Helaas is het te kort dag om echt een persoonlijk geschenk uit te zoeken. Jammer, want zo’n mijlpaal vraagt om meer dan een bloemetje. Gelukkig zijn wij er om een situatie als deze voorkomen. Met onze ontzorgservice ben je namelijk altijd op tijd en verras je je medewerkers met de leukste geschenken.

Verras je medewerkers met leuke en persoonlijke cadeaus

Ben je altijd zo druk dat belangrijke momenten nog wel eens naar de achtergrond dreigen te verdwijnen? Dan is de ontzorgservice ideaal voor jou. Je vergeet nooit meer mijlpaal en hoeft nooit meer last minute cadeaus te kopen voor je medewerkers. Wij nemen deze taak van je over: wij helpen je altijd op tijd herinneren wanneer er iets belangrijks staat te gebeuren en regelen een passend en persoonlijk geschenk op maat. Hoe fijn is dat? Jubilea, verjaardagen, welkomstgeschenken, geboorte of afscheid; wij regelen het allemaal.

Hoe krijgen je medewerkers op tijd hun leuke geschenken?

Natuurlijk hebben we jouw hulp wel een beetje nodig om aan de slag te gaan. Maar wees niet bang: het enige wat je hoeft te doen is een kalender bij ons aan te leveren met alle belangrijke data erop. Hiermee kunnen wij precies zien wanneer er wat staat te gebeuren en op tijd de geschenken naar de zaak of naar de medewerker thuis versturen. Handig toch? Zo kan jij je focussen op andere zaken en nemen wij de personeelsgeschenken volledig uit handen.

Kom gerust langs om jouw wensen en ideeën te bespreken 

Klinkt jou dit ook als muziek in de oren en wil je graag meer weten over onze ontzorgservice? Neem dan contact met ons op. Kom gerust langs in onze showroom of vraag online een offerte aan. Naar aanleiding van jouw wensen maken wij een plan van aanpak, waarin we het volgende zullen meenemen:

  • Op welke momenten je het personeel een cadeau wil schenken
  • Wat het budget is waarmee wij aan de slag kunnen gaan
  • Speciale wensen: denk aan cadeaus, verpakking en personalisatie 
  • De levering van de geschenken

Daarna ontvang je van ons een passende offerte op maat en gaan wij bij akkoord, voor je aan de slag. 

Wat kost dat nu precies?

Wij kunnen onze ontzorgservice al aanbieden vanaf € 24,95 excl. btw per maand. Dit kan maandelijks of voor één jaar worden betaald; het is maar net wat jij fijn vindt. Daar komen nog wel de cadeaus voor de medewerkers bij, maar dan hoef jij in ieder geval nooit bang te zijn om een flater te slaan. Jij bent nooit meer te laat en experts gaan voor je aan de slag met de leukste en meest originele cadeaus. Kortom, weg stress én blije koppies gegarandeerd!

Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de hart.

0
    0
    Winkelmandje
    Your cart is emptyReturn to Shop