Leuke cadeautjes voor Nationale Kappersdag!

Op 30 juni 2024 vieren we Nationale Kappersdag en natuurlijk zorgt de Online Geschenkenwinkel ervoor dat we de haarkunstenaars in het zonnetje zetten met geweldige cadeaus!

Een cadeautje voor je kappers waarbij je niet te diep in de knip hoeft te tasten. 

Laten we eerlijk zijn: personeel krijgen én houden is de laatste tijd niet makkelijk. Het is essentieel dat medewerkers zich gewaardeerd voelen. Een klein gebaar zoals een zomercadeautje kan een groot verschil maken. Het versterkt de band tussen werkgever en werknemer en draagt bij aan een positieve werksfeer. Het is niet alleen een blijk van waardering, maar ook een manier om je medewerkers te motiveren en betrokken te houden. Een zomers bedankje laat zien dat je hun harde werk en toewijding erkent en waardeert.

 

Bedankt voor alles

Bedankje voor de kappers

Het cadeaupakket “Bedankt voor Alles” bevat fluffy vegan marshmallows, chocolade met gezouten karamel, en een fleurige lolly. Een super leuke manier om jouw medewerkers te bedanken op Nationale Kappersdag, voor slechts €10,95.

Cheers! Cadeautje voor je kapper

Het “Cheers!” cadeaupakket is perfect voor Nationale Kappersdag en kost slechts €15,60. Dit hippe printje is al een tof cadeau op zichzelf en de inhoud is nog eens heel erg lekker! Geniet in het weekend van een chill chipje met een frisse Sauvignon Blanc. Cheers! 

Op zoek naar een cadeautje voor Nationale Kappersdag?

Verras je team of collega’s met een mooi geschenk.
Kies voor de leukste cadeautjes mét of zonder jouw bedrijfslogo.

Kappers verdienen absoluut een cadeautje!

Op Nationale Kappersdag zetten we de kappers in het zonnetje en dat is meer dan verdiend. Kappers doen veel meer dan alleen zorgen dat mensen zich op hun mooist voelen. Ze bieden een sociaal momentje, een luisterend oor en fungeren vaak als een soort therapeut. In hun stoelen worden verhalen gedeeld, zorgen besproken en wordt er gelachen en gehuild. Ze creëren een vertrouwde omgeving waar mensen zich even kunnen ontspannen en zichzelf kunnen zijn. Daarom verdienen kappers een extra bedankje.

Wil jij de medewerkers of collega’s in jouw salon verrassen? We hebben een uitgebreid assortiment aan leuke en budgetvriendelijke brievenbuscadeautjes. Of je nu kiest voor  je vindt gegarandeerd iets speciaals in onze Online Geschenkenwinkel om deze bijzondere professionals te waarderen.

you rock

Hulp nodig met je brievenbuscadeau voor Nationale Kappersdag?

Vergeet je niets?

Waar haak jij op in? Bekijk de speciale dagen!

Meer over ons

Wie zijn toch die mensen die die cadeautjes voor je maken?

Complimentje voor jou

Nooit meer last-minute shoppen

0
    0
    Winkelmandje
    Your cart is emptyReturn to Shop