Paasgeschenken onder de € 15,- | Onlinegeschenkenwinkel

De leukste paasgeschenken voor je personeel onder de € 15,-!

Het eerste kwartaal is alweer bijna voorbij en Pasen staat voor de deur. Hoog tijd om even stil te staan bij de eerste maanden van 2023 en je medewerkers een boost te geven. Zet ze in het zonnetje en bedank ze met heerlijke chocolade. Om je een handje te helpen, hebben we hieronder fijne en smaakvolle cadeaus voor je samengesteld voor een lekker budget. Oftewel, ontdek onze top 5 met de leukste paasgeschenken voor je personeel onder de € 15,-!

1. De leukste paasgeschenken voor je personeel: Bunny & Eggs 11,75

Handen in de lucht als vroeger met Pasen ook een heerlijke haas kreeg van chocolade. De paashaas is een echte klassieker en daarom terug te vinden in ons pakket, “Bunny & Eggs”. Een van het merk Milka om precies te zijn en gemaakt van zachte melkchocolade. Samen met een zakje gesorteerde paaseitjes zit de paashaas in een chic tasje waar je doorheen kunt kijken; leuk om te geven, nóg leuker om te krijgen!

2. De leukste paasgeschenken voor je personeel: Drankje erbij 14,96

Een paasbrunch zonder lekker drankje is als een eitje eten zonder zout. Het is het gewoon net niet toch? “Drankje erbij” is een leuk paasgeschenk dat door de brievenbus past en er zitten niet een, maar twee wijntjes in. Met de nadruk op tjes, want ze zijn klein maar wel heel fijn; het is een “dubbel” drankje, met een witte en een rode wijn. Ook zit er in dit pakket nog een heerlijke reep melkchocolade van Tony Chocolonely in de smaak, karamel en zeezout.

3. De leukste paasgeschenken voor je personeel: Tony & Eggs 12,25

Ook deze behoren tot de leukste paasgeschenken voor het personeel onder de EUR 15,00. Daarom hebben we er niet alleen een paarse variant van, maar ook een groene. Tony Purple & Eggs bevat een zakje chocolade eitjes in allerlei kleuren en een Tony Chocolonely chocoladereep in de smaak, melk, spijt, nootjes. Tony Green heeft ook een zakje chocolade eieren en een Tony Chocolonely chocoladereep met de smaak, puur amandel zeezout.

4. De leukste paasgeschenken voor je personeel: T-easter 14,44

Weer een paascadeau met heerlijke Tony Chocolonly chocolade. Alleen is het T-easter cadeaupakket voorzien van een zak met grote paaseitjes in verschillende smaken. Ideaal voor fijnproevers, die overal nieuwsgierig naar zijn. Ook zit er ook nog een doosje met thee in dit pakket. Eén die fantastisch combineert met de chocolade.

5. De leukste paasgeschenken voor je personeel: (T)easter & Milka 12,69

Geen Tony, maar wel een Milka fan? Dit paasgeschenk voor het personeel lijkt op het pakketje erboven, want er zit een heerlijk doosje thee in en chocolade. Alleen dan Milka Chocolade. En in plaats van een zak met een assorti, krijg je hier twee zakjes in de smaken, ‘melk/krokant’ en ‘Oreo’; dat wordt nog lastig kiezen…

Verras je personeel met een paasgeschenk door de brievenbus

Vind jij het leuk om je medewerkers thuis te verrassen in plaats van op de zaak? Geef dan een paasgeschenk dat door de brievenbus past en voeg een leuk kaartje toe met een persoonlijke boodschap. De bovenste paasgeschenken hebben allemaal het juiste formaat, maar een aantal zijn verpakt in een speciaal brievenbusdoosje. 

Hulp nodig bij het kiezen van het juiste cadeau of wil je weten of je jouw favoriete cadeau ook in brievenbusdoosje kan? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Kun je wat meer besteden aan de paasgeschenken voor het personeel? Bekijk dan ook onze andere paasgeschenken of laat een persoonlijk pakket op maat maken.

Vergeet je niets?

Waar haak jij op in? Bekijk de speciale dagen!

Meer over ons

Wie zijn toch die mensen die die cadeautjes voor je maken?

Complimentje voor jou

Nooit meer last-minute shoppen

0
    0
    Winkelmandje
    Your cart is emptyReturn to Shop