5x het leukste cadeau voor Secretaressedag | Onlinegeschenkenwinkel

Cadeau nodig voor Secretaressedag? 5x de leukste geschenken voor jouw rots in de branding!

De derde donderdag van april is het weer zover: hét moment om je Secretaresse of Management Assistent in het zonnetje te zetten. Aangezien hij/zij er altijd voor zorgt dat alles op rolletjes loopt en jou het werk makkelijker maakt, is het leuk om hem of haar te verrassen. Ga dit jaar eens voor iets anders dan een bloemetje en ga in plaats daarvan voor een origineel cadeau op Secretaressedag. Hieronder tippen we je de fijnste geschenken.

1. Het leukste cadeau voor Secretaressedag: Awesome

Een heerlijke geurkaars met de tekst, ‘You are awesome’ en een lekker wit wijntje. Wie wordt daar niet blij van? Dit leuke cadeau voor Secretaressedag is klein, maar oh zo fijn. Het wordt mooi verpakt in een tasje waar je doorheen kunt kijken en is heerlijk om er thuis van te genieten. “Awesome”, dus!

2. Het leukste cadeau voor Secretaressedag: Bedankt

Het kleurrijke cadeau ‘Bedankt’ voor Secretaressedag, ziet er niet alleen leuk en feestelijk uit maar is ook nog lekker. Er zit een sapje in met gember en citrusvruchten, een zakje popcorn en een lolly. Laten we ook de voeten bath bombs niet vergeten, voor een zalig ontspanningsmomentje thuis.

3. Het leukste cadeau voor Secretaressedag: Complimentje voor jou

Liever een cadeau dat uit alleen maar selfcare producten bestaat? Dan is ‘Complimentje voor jou’ precies wat je zoekt. Hierin zitten drie heerlijk geurende tubes om jezelf in de relax-modus te brengen: bodylotion, handcrème en douchegel. Natuurlijk al een fijn cadeau an sich, maar de teksten die erop staan maken het extra leuk!

4. Het leukste cadeau voor Secretaressedag: Gouden Handen

Gouden truffels en exclusieve handzeep van Leeff, need we say more? Nou ja, misschien ook wel, maar dan alleen over de grandioze verpakking van het cadeau, ‘Gouden Handen’. Hiermee wordt namelijk nog eens extra benadrukt hoe zeer je je Secretaresse waardeert.

 

5. Op zoek naar exclusieve cadeau’s voor Secretaressedag?

Is dit jaar om wat voor reden dan ook extra bijzonder en wil je graag uitpakken? Dan hebben wij ook exclusieve cadeaus, waar je je Secretaresse mee kunt verrassen. Denk bijvoorbeeld aan een fles Champagne, die speciaal voor jouw Secretaresse door een kunstenaar gepersonaliseerd wordt. Hoe cool is dat?

Wanneer is het Secretaressedag? 

Zoals hierboven al vermeld, vindt Secretaressedag iedere derde donderdag van april plaats. Om het je makkelijk te maken hebben we hieronder de exacte data voor de komende jaren op een rijtje gezet:

– donderdag 20 april 2023
– donderdag 18 april 2024
– donderdag 17 april 2025
– donderdag 16 april 2026
– donderdag 15 april 2027
– donderdag 20 april 2028
– donderdag 19 april 2029
– donderdag 18 april 2030

Sla deze dag goed op in je agenda of schakel ons op voorhand in om van deze dag een feestje te maken. Met onze ontzorgservice wordt geen enkele belangrijke dag vergeten. Wij verrassen je medewerkers met de leukste, originele geschenken op de momenten die ertoe doen en altijd met een persoonlijke touch.

Vergeet je niets?

Waar haak jij op in? Bekijk de speciale dagen!

Meer over ons

Wie zijn toch die mensen die die cadeautjes voor je maken?

Complimentje voor jou

Nooit meer last-minute shoppen

0
    0
    Winkelmandje
    Your cart is emptyReturn to Shop