Speciale dagen 2024

Liever alle cadeaumomentjes uit handen geven?
Vraag de ontzorgservice aan!

14 februari

Valentijnsdag

2 maart

Dag van de Doktersassistent

6 maart

Dag van de tandarts

11 maart

Wereld Loodgietersdag

31 maart

Pasen

18 april

Secretaressedag

12 mei

Dag van de Verpleging Zorg 

19 mei

Huisartsendag

30 juni

Nationale Kappersdag

19 september

Dag van de Leidster 

25 september

Wereld Apothekersdag

12 december

Dag van de Vrachtwagenchauffeur

Wil je geen feestdag of belangrijke gebeurtenis missen dit jaar? Met de inhaakkalender voor 2024, heb je in een overzicht alle belangrijke data bij elkaar. Sla deze pagina goed en zet je medewerkers in het zonnetje tijdens deze jaarlijkse events.

Feestdagen in maart

 • 2 maart: Dag van de Doktersassistent Cadeautips: iets lekkers voor onder de douche of een gezellig pakketje met thee, chocolade en persoonlijke quotes, zoals “Bedankt”, “Jij bent goud waard” en “Complimentje voor jou”.
 • 6 maart: Dag van de Tandarts Cadeautips: Cadeautjes met leuke teksten erop, zoals “Bedankt” en “Jij bent een topper”.
 • 11 maart: Wereld Loodgietersdag Cadeautips: Stoere producten voor mannen. Denk aan toffe biertjes en snacks.

 

Feestdagen in april

 • 31 maart: Pasen Cadeautips: Kleurrijke pakketjes met kwaliteitschocolade, een lekker wijntje met een kaasje of borrelnootjes of geschenken met grappig Paas quotes. 
 • 18 april: Secretaressedag Cadeautips: iets lekkers voor onder de douche of een gezellig pakketje met thee, chocolade en persoonlijke quotes, zoals “Bedankt”, “Jij bent goud waard” en “Complimentje voor jou”.

 

Feestdagen in mei

 

 • 12 mei: Dag van de verpleging / zorg Cadeautips: iets lekkers voor onder de douche of een gezellig pakketje met thee, chocolade en persoonlijke quotes, zoals “Bedankt”, “Jij bent goud waard” en “Complimentje voor jou”.
 • 19 mei: Huisartsendag Cadeautips: Cadeautjes met leuke teksten erop, zoals “Bedankt” en “Jij bent een topper”.

 

Feestdagen in juni

 

 • 30 juni: Nationale Kappersdag Cadeautips: iets lekkers voor onder de douche of voor bij de borrel of een gezellig pakketje met thee, chocolade en persoonlijke quotes, zoals “Jij bent goud waard” en “Complimentje voor jou”.

 

Feestdagen in september

 

 • 19 september: Dag van leidster Cadeautips: iets lekkers voor onder de douche of een gezellig pakketje met thee, chocolade en persoonlijke quotes, zoals “Jij bent goud waard” en “Complimentje voor jou”.
 • 25 september Wereld Apothekersdag Cadeautips: iets lekkers voor onder de douche of een gezellig pakketje met thee, chocolade en persoonlijke quotes, zoals “Bedankt”, “Jij bent goud waard” en “Complimentje voor jou”.


Feestdagen in december

 

  • 5 december: Sinterklaas Cadeautips: Natuurlijk iets te snoepen. Denk aan luxe chocoladeletters die los te geven zijn of in een leuk pakket, kruidnoten met leuke serveerschaaltjes en een Sintborrelplank  
 • 25 en 26 december: Kerst Cadeautips: een goede fles wijn, een borrelpakket of een mooi kerstpakket. Bekijk de leukste en meest originele kerstgeschenken voor het personeel op de website van ons zusterbedrijf: www.kerstpakkettenwinkel.nl   

 

Laat je het hele jaar door ons ontzorgen: wij regelen de leukste geschenken voor je medewerkers

 

De inhaakkalender 2024 biedt een goed overzicht van algemene feestdagen en gebeurtenissen die dit jaar plaatsvinden. Wil je er liever een die helemaal aansluit op jouw bedrijf en personeelsleden? Dan is onze “ontzorgservice” ideaal voor jou. We maken dan niet alleen samen met jou een kalender, maar zorgen er ook voor dat je medewerkers een persoonlijke en originele verrassing ontvangen wanneer jij dat wenst. Op verjaardagen en jubilea bijvoorbeeld, maar ook wanneer iemand gaat trouwen of nieuw bij jullie in dienst komt. Hoe handig is dat? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

0
  0
  Winkelmandje
  Your cart is emptyReturn to Shop