5 unieke cadeaus voor de Dag van de Zorg| Onlinegeschenkenwinkel

5x de leukste cadeaus voor De dag van de Zorg

Wil je op 12 mei weer alle toppers in het zonnetje zetten? Bij ons vind je de leukste cadeaus voor de Dag van de Zorg. Hieronder hebben we een selectie voor je gemaakt met echte blijmakers. Persoonlijke geschenken die jouw collega’s laten stralen en energy boost geven.

Verras je medewerkers tijdens de Dag van de Zorg

Elk jaar op 12 mei vindt overal ter wereld De Dag van de Zorg / Dag van de Verpleging plaats. Hét moment om de mensen die in deze sector werken, even een applausje te geven voor het dankbare en zware werk dat ze verrichten. Een paar lieve woorden, een persoonlijk bedankkaartje én een mooi geschenk komen binnen en worden zeker gewaardeerd.

1. De leukste cadeaus voor De dag van de Zorg: Goud waard!

Het geschenk ‘Goud Waard’, is een van de populairste cadeaus voor de Dag van de Zorg, mede dankzij de hartverwarmende verpakking. Daarom hebben we hier niet één, maar meerdere varianten van. De tekst op de verpakking is overal hetzelfde, maar de inhoud is in elk pakket net een beetje anders: in Goud Waard zit bijvoorbeeld een klein flesje prosecco met bladgoud, dropballen en een zak popcorn. Goud Waard 1.0 bevat weer toffees, chocorotsjes, koffie of thee en een notenmix. 

2. De leukste cadeaus voor De dag van de Zorg: Complimentje voor jou

Zoek je pakketje waarmee je medewerkers weer even zen kunnen worden? Dan is ‘Complimentje voor jou’ een erg fijn cadeau om te krijgen. Dit pakket is gevuld met drie verzorgende tubes: bodylotion, handcrème en douchegel. Alle drie zijn ze voorzien van persoonlijke teksten en ze geven de gebruiker een zacht en ontspannen gevoel.

3. De leukste cadeaus voor De dag van de Zorg: Gouden Handen

Een ander verwenpakketje, waarmee je je zorgmedewerkers even wat me-time gunt, is ‘Gouden Handen’. Deze bevat een heerlijk geurende handzeep van het merk Leeff en gouden truffels. Need we say more? Kaartje erbij en je cadeau voor de Dag van de Zorg is compleet!

4. De leukste cadeaus voor De dag van de Zorg: Zorgtopper!

Heb je een wat kleiner budget voor het Dag van de Zorg cadeau? Dan is ‘Zorgtopper!’ een aanrader om te geven. Dit kleine, maar fijne pakketje is voorzien van een chocoladereep waar je zelf chocolademelk van kunt maken, een theelepel en badzout. Oftewel, een heerlijke combinatie van fijne producten.

5. De leukste cadeaus voor De dag van de Zorg: Happy Bar Bedankt

Een andere cadeau dat gegarandeerd mensen blij maakt tijdens de Dag van de Zorg is ‘Happy Bar Bedankt’. In dit pakket zitten namelijk een aantal hele lekkere producten: een wijnproeverijtje met kleine flesjes witte en rode wijn en een rosé. Maar ook pindamix en een proeverijtje met verschillende soorten chocolade. Klinkt goed hè?

Makkelijk en snel besteld via Online Geschenkenwinkel

Bestel deze geschenken gemakkelijk en snel via onze website en voeg direct al een persoonlijk kaartje toe. Laat ze op de zaak bezorgen of direct bij de medewerkers thuis. De meeste van deze cadeaus passen namelijk gewoon door de brievenbus! Wil je liever een op maat gemaakt cadeau samenstellen of je logo laten toevoegen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je hier graag mee.

Vergeet je niets?

Waar haak jij op in? Bekijk de speciale dagen!

Meer over ons

Wie zijn toch die mensen die die cadeautjes voor je maken?

Complimentje voor jou

Nooit meer last-minute shoppen

0
    0
    Winkelmandje
    Your cart is emptyReturn to Shop