3 tips voor meer verbondenheid met je thuiswerkers

Thuiswerken is voor velen de nieuwe norm geworden, maar het kan een uitdaging zijn om de teamgeest en verbondenheid te behouden zonder de dagelijkse interacties op kantoor. Hoe zorg je ervoor dat je thuiswerkers zich nog steeds onderdeel van het team voelen en gewaardeerd blijven? In deze blog delen we drie effectieve tips om de verbondenheid met je thuiswerkers te vergroten. Van leuke activiteiten tot kleine gebaren van waardering, met deze tips creëer je een hecht team, zelfs op afstand.

1. Organiseer virtuele teamactiviteiten

Virtuele teamactiviteiten zijn een uitstekende manier om verbondenheid te bevorderen en een gevoel van gemeenschap te creëren, zelfs wanneer iedereen vanuit huis werkt. Deze activiteiten zorgen voor interactie en versterken de teamgeest op een leuke en ontspannende manier.

Online escape rooms: Deze interactieve spellen vereisen samenwerking en probleemoplossende vaardigheden. Teams moeten puzzels oplossen en aanwijzingen volgen om virtueel te “ontsnappen” uit een kamer. Dit stimuleert communicatie en samenwerking op een speelse manier.

Quizzen: Organiseer regelmatig quizzen waarin teamleden in verschillende categorieën kunnen concurreren, zoals algemene kennis, muziek, films, of bedrijfsspecifieke trivia. Quizzen kunnen worden aangepast aan de interesses van het team en zorgen voor een leuke en competitieve sfeer.

Virtuele borrels: Plan informele virtuele borrels waar teamleden samen kunnen komen, bijpraten en ontspannen met hun favoriete drankjes en snacks. Dit helpt bij het onderhouden van informele sociale banden die normaal gesproken tijdens kantooruren worden gevormd.

Werken aan gezamenlijke projecten: Bied teamleden de kans om samen te werken aan niet-werkgerelateerde projecten, zoals het maken van een bedrijfsmagazine, een podcast of het organiseren van een liefdadigheidsevenement. Dit kan helpen bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het versterken van de teamspirit.

Snackpack

Organiseer je een online borrel met je thuiswerkers?

Proost dan samen met dit gezellige pakketje!

Dit vrolijke Snackpakket bestaat uit 2 Desperado biertjes met tortilla chips en cheese dip.

Wil je jouw relatiegeschenken personaliseren?

Verras je team of partners met een persoonlijk gebaar.
Kies voor de leukste geschenken mét of zonder jouw bedrijfslogo.

2. Check regelmatig in en toon je waardering

Het regelmatig inchecken bij je medewerkers en het tonen van waardering is vanzelfspreken iets dat je niet mag vergeten voor het behoud van motivatie en betrokkenheid. Hier zijn enkele manieren om dit effectief te doen:

Persoonlijke berichtjes: Stuur regelmatig persoonlijke berichten naar je teamleden om hun inzet te erkennen en te waarderen. Dit kan via e-mail, chat of zelfs een handgeschreven kaartje.

Shout-outs tijdens teamvergaderingen: Besteed tijd tijdens teamvergaderingen om positieve bijdragen van teamleden te benadrukken. Dit bevordert een cultuur van waardering en motiveert anderen om hun best te doen.

Flexibiliteit en Vertrouwen: Toon waardering door flexibiliteit en vertrouwen te geven aan je medewerkers. Vertrouw erop dat ze hun werk goed doen, zelfs zonder constante supervisie. Dit kan hun gevoel van autonomie en tevredenheid vergroten.

Stuur je een persoonlijk berichtje?

Denk dan eens aan één van onze budgetvriendelijke brievenbuscadeautjes met een kaartje!

Bijvoorbeeld ons brievenbusgeschenk “Speciaal voor jou”
inclusief kaartje kost dit slechts € 9,35

speciaal voor jou

Wist je dat we ook brievenbuscadeautjes voor jouw thuiswerkers in de webshop hebben?

Verras je thuiswerker met een brievenbuscadeau

We hadden het er hierboven al even over en we zijn natuurlijk de Online Geschenkenwinkel, maar eerlijk is eerlijk: Brievenbuscadeautjes zijn perfect om thuiswerkers te verrassen en te laten zien dat je aan hen denkt. Van vrolijke snackpakketjes tot een brievenbuscadeau met selfcare producten, deze cadeautjes passen door de brievenbus en zorgen voor een aangename verrassing op de deurmat. Een brievenbuscadeautje brengt een glimlach op hun gezicht en toont op een eenvoudige maar effectieve manier dat je hun inzet waardeert. Of het nu gaat om een traktatie, een praktisch item of iets persoonlijks, het laat zien dat je aandacht besteedt aan de kleine details en geeft thuiswerkers een extra boost aan motivatie en betrokkenheid.

Snackpack

Verras je thuiswerkers met een zomers brievenbuscadeautje vol heerlijke drankjes.

Dit verfrissende pakket bevat rode sangria, cold brew ice tea, tafelwater met aardbeien en hibiscus, en een set glazen rietjes met schoonmaakborsteltje, allemaal keurig verpakt in een brievenbusdoos. Perfect om thuiswerkers een zomerse opkikker te geven en hun dag op te fleuren. Dit attent geschenk laat zien dat je aan hen denkt en hun inzet waardeert, zelfs op afstand.

 

Hulp nodig met je brievenbuscadeau voor je thuiswerkers?

Vergeet je niets?

Waar haak jij op in? Bekijk de speciale dagen!

Meer over ons

Wie zijn toch die mensen die die cadeautjes voor je maken?

Complimentje voor jou

Nooit meer last-minute shoppen

0
    0
    Winkelmandje
    Your cart is emptyReturn to Shop